10 Billionaire Termuda di Dunia

Siapa tak nak MUDA dan BILLIONAIRE? Sila angkat tangan! Dahlah muda, kaya raya pula hehe… Bagi yang nak, apa kata kita kata macam ni, “Aku ingin berjaya, aku mahu hidup kaya raya agar seluruh keluarga aku akan hidup senang lenang, tanpa sebarang hutang dan tidak akan hidup dalam kesempitan lagi!”

Well, semua itu adalah PILIHAN. Anda boleh pilih untuk berjaya, terima seadanya, anda boleh berusaha, anda juga boleh mempunyai satu sasaran hidup di mana, apabila anda berumur sekian-sekian, anda ingin hidup sekian, harta dan kekayaan anda sekian.

YES, anda sememangnya boleh tetapkan matlamat hidup anda dari semuda-muda yang boleh, atau setua mana pun umur anda. Ianya tidak ada halangan pastinya tidak ada paksaan.

Kali ini, segmen TOP 10 memaparkan 10 orang Billionaire TERMUDA yang dikira dari tahun 2011… jangan silap faham bukan terkaya tetapi TERMUDA! So, yang paling kaya boleh berada di dalam senarai bawah jika umurnya tidak semuda yang terdahulu walaupun dia lebih kaya. Jom kita mula dengan senarai tempat yang ke 10….

Untuk bacaan selanjutnya dapatkan Majalah Inspirasi Kejayaan Isu 7. Hubungi kami Di Sini

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 2 =